Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille 30 päivän palautusoikeus Tilaa jouluksi viimeistään 15.12.

Apua naisten uimapuvun valintaan

17.02.2022
Apua naisten uimapuvun valintaan

Yleistä uimapuku valikoimastamme

Uinti on mahtava harrastus ja haluamme tarjota laajan valikoiman uimapukuja, jotta jokainen uinnin ystävä löytäisi valikoimastamme itselleen sopivan vaihtoehdon, oli sitten uinti, auringonotto tai muut vesilajit ovat lähellä sydäntäsi, Hyvä uimapuku on mukava ja tukeva päällä jossa tunnet olosi mukavaksi uima-altaalla tai rannalla. Löydät meiltä pukuja niin leppoisaan rantaelämään tai lomamatkoille kuin myös tiukkaan harjoitteluun. Myöskään tyylin suhteen ei tarvitse tinkiä, verkkokaupassamme on malleja jokaiseen makuun. Valitessamme uimapukuja mallistoomme olemme erityisesti kiinnittäneet huomiota siihen että uimapukujen materiaalit ovat kestäviä ja pehmeitä. Tärkeää kuitenkin on että hoidat uimapukua oikein, jotta uikkarisi säilyttäisi muotonsa ja värinsä mahdollisimman pitkään, se kannattaa huuhtoa huolellisesti aina jokaisen pulahduksen jälkeen. Erityisesti altistuminen lämmölle, auringonvalolle, kloorivedelle ja merivedelle haurastuttavat uima-asujen materiaalin helposti.Uimapuku sopii erityisesti niille, jotka pitävät klassisesta ja aavistuksen peittävämmästä rantatyylistä. 

Uimapuku kilpauintiin ja aktiivi-harjoitteluun

Haluatko löytää uimapuvun sporttisempaan käyttöön? Mikäli olet ahkera uimari, suosittelemme valitsemaan puvun, joka on valmistettu kestävästä materiaalista Arenan uimapuvuissa maxlife- materiaali on kestävintä. Speedon uimapuvuissa Endurance®+ kangas on 100% kloorinkestävää ja pitää uimapuvun uudenveroisena pidempään.Funkita ja Jolyn uimapuvut ovat taas kaikki valmistettu 100% polyesterista, joka on kaikista materiaaleista kestävintä.  Uidessa on tärkeää, että uimapuku pysyy kovassakin vauhdissa tukevasti päällä. Toinen asia mihin uimapukua valitessa kannattaa kiinnittää huomiota onkin puvun malli ja leikkaus, avoselkäisissä puvuissa liikelaajuus ja vapaus on hyvä, mutta jos pidät napakkamasta mallista kannattaa valita puku missä on pienempi selkä aukko. Uimapuvun olkaimista leveät olkaimet tukevat ohuita olkaimia enemmän, myös sidottava, ristikkäinen selkäosa on hyvävalinta, jos kaipaat uimapuvulta paljon tukea ja haluat sen pysyvän napakasti paikoillaan. Sidottavia selkäosia haluavalle funkita-uimapuku tai Jolyn-uimapuku on oiva valinta. Painijaselkäisiä uimapukuja haluavan loistava valinta on Speedo-uimapuku tai Arena-uimapuku

Tyylikäs uimapuku rannalle tai lomalle

Viihdytkö enemmän auringon alla kuin altaassa? Uimapuku on tyylikäs ja mukana valinta myös auringonpalvojalle, jos kaipaat tukevampaa, klassisempaa ja aavistuksen peittävämpää vaihtoehtoa bikineille. Löydät valikoimastamme myös paljon uimapukuja rennompaan menoon, bodylift- sarjamme on tyylikäs ja löydät mallistosta paljon erilaisia uimapukuja niin speedo ja arena valmistajilta. Kokovalikoima on laaja ja löydät meiltä uutuutena myös plus-sarjan puvut

Uimapuvun koon valinta

Uimapuvun koon valinta on haastavaa, tätä helpottaaksemme olemme tehneet jokaiselle brändillemme oman kokotaulukon, jossa on myös muunnetut eurooppalaiset kokomerkinnät. Yleissääntönä voimme sanoa että Arena- merkin uimapuvut ovat hieman normaalia pienempää kokoa, joten jos epäilet kahden koon välillä, suosittelemme ottamaan suuremman. Arenan ohutolkaiminen solid lightech uimapuku on usein hyvä valinta pitkäselkäiselle uimarille. 

Speedon kokomerkinnät vastaavat hyvin kokoaan, Jolyn ja Funkita uimapuvut venyvät hieman vähemmän käytössä kuin muut merkit, koska puvut on valmistettu 100% polyesteristä. Jos koon valinta on hankalaa voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme joko puhelimitse, chatissa, tai sähköpostitse, autamme mielellämme oikean koon valinnassa. 

Laadukkaat uimapuvut Aquactionista

Vaihdoimme nimemme aquanetti- verkkokaupasta aquaction- verkkokaupaksi, samalla laajensimme valikoimaamme huomattavasti. Jos vesiurheilu ja uinti on lähellä sydäntäsi olet siis tullut oikeaan paikkaan, löydät aquaction laajasta valikoimasta parhaat naisten, lasten ja junioreden uimapuvut. Olemme keskittyneet vain uintiin joten meillä on pitkä kokemus mallien ja materiaalien valinnasta. Valikoimasta löydät kaikki johtavat uintimerkit,  kuten arena-uimapuvut, speedo-uimapuvut, funkita-uimapuvut ja Jolyn-uimapuvut. Uimapuvun tilaaminen netistä on helppoa ja nopeaa, saat sovittaa uimapukua rauhassa kotona, kaikilla tuoteillamme on 30 päivän maksuton palautusoikeus. Voit myös vierailla myymälämme Tampereelle, jossa apunasi ovat asiantuntevat  myyjämme. Katso myymälämme aukioloajat täältä.Tervetuloa ostoksille!

Paljonko naisten uimapuvut maksavat aquactionilla? 

Löydät valikoimastamme monen hintaluokan uimapukuja, uimapuvun hintaan vaikuttavat materiaali ja leikkaus sekä puvun tekniset ominaisuudet. Löydät verkkokaupastamme myös outletin, jossa edullisimmat naisten uimapuvut-kategorian tuotteet saat hintaan 15.00 € Hintavimmat ovat myynnissä 99.90 € hintaan. Valikoimastamme löydät yli 1000 uimapuku mallia. 

Mitkä ovat suosituimmat naisten uimapuvut?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimpia tuotteita ovat  Arena Solid lightech uimapuku sekä Jolynin Gavin uimapuku

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Tottakai. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä.